Hersketeknikker

Mandag hadde Dagsnytt 18 besøk av en svensk dame som hadde skrevet en bok om hersketeknikker.

NRKs programleder virket veldig interessert og brukte intervjuet bl.a. til å lære hvordan hun selv, på en konstruktiv måte, kunne avsløre hersketeknikker hun selv kunne bli utsatt for som ansatt i NRK.

Tirsdag hadde Dagsnytt 18 et innslag om en rapport og kronikk som Eirik Vatnøy i Civita har skrevet. Den inneholder en kritisk analyse av deler av NRKs valgkampdekning  i 2009. 

Men denne dagen var ikke NRK like interessert i å avsløre hersketeknikker. Tvert om. Arne Strand ble innkalt, slik at han, på sitt sedvanlige vis, kunne bruke alle de hersketeknikkene han ville for å sable ned all kritikk, både av NRK og av den kommentartorvirksomheten han driver selv.

Arne Strand leder en avis som mottar flere titalls millioner kroner i året av fellesskapet.

NRK mottar hvert år flere milliarder kroner av fellesskapet.

Da er det godt å vite at de gjør alt riktig.

2 kommentarer
  1. Hørte innslaget og vurderer å starte folkebevegelsen “Fri oss fra Arne Strand”. Mens NRKs egen representant i alle fall anerkjente problemstillingen, var Arne Strands demagogiske holdninger rent ut skremmende.
   For meg understrekte innslaget at det ikke nødvendigvis vil være noe problem for demokratiet om noen etterhvert gjør noe med pressestøtten

  2. Det der er NRK i et nøttekall og en grunn til at de ikke burde fått lisenspenger. La NRK bli kommersiell, så må de innrette seg mer etter markedet og opinionen. Da kan vi bli spart for noe av den politiske korrektheten.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg